четвъртък, 18 юли 2013 г.

Съновник с П / буква п /

П

ПАДАНЕ - ако сънуваш че падаш насън, очаквай да претърпиш някаква загуба, най-вероятно да бъде финансова. Ако паднеш във вода и успееш да изплуваш, ще се избавиш от ужасна болест.
ПАЗАР - ако сънуваш, означава добри възможностти на качествата ти. Ако е занемарен, вероятно си депресиран от нещо. Отпуснал си се и си се отказал да се бориш за целите си. Ако видиш пазар насън отдалече, очаквай да бъдеш оплетен във интриги. Ако сънуваш, че си разхождаш из пазар, ще намериш много нови приятели и съмишленици, за каузата която си започнал. Ако купуваш или продаваш нещо на пазар насън, внимавай какви хора срещаш и какво говориш пред тях.
ПАЗАЧ - ако видиш пазач на затвор насън, очаквай да те сподели измама или загуба.
ПАЙ - ако видиш насън, означава, че усилията ти ще бъдат възнаградени. Това може да бъде и знак, че си се захванал с нещо което не ти е по силите и възможностите.
ПАКЕТ - видиш ли насън, очаквай да получиш много добри новини. Животът ти ще се подобри значително. Ще постигнеш успех в ново начинание.
ПАЛАТ - ако видиш луксозен палат в съня си, очаквай увеличение на богатството ти. Ако сънуваш, че притежаваш собствен палат, това означава че успехът емного близо до теб. Съдебно палата ако видиш насън, ще се забъркаш в спор, който може и да стигне до съд.
ПАЛАТКА - ако сънуваш, че живееш в паалатка, вероятно съвсем скоро ще промениш начина си на живот, и то драстично. Ако палатките са повече от една, това е знак, че ще се озовеш в компания, която няма да ти е много приятна. Но ако сънуваш, че палаткоте са съборени или скъсани, трябва да внимаваш, очаквай неприятности и притеснения.
ПАЛАЧИНКА - ако сънуваш насън, че ядеш палачинка, вероятно ще получиш покана за приятелска среща. Ще изживееш щастливи моменти. Ще се радвеш и на голям успех. Ако пък правиш палачинки насън, означава, че си добър управител и ръководиш своя дом и бизнес разумно и икономично. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар