петък, 26 юли 2013 г.

Съновник с Р /буква р/

Съновник с Р /буква р/

РАБОТА - ако сънуваш, че работиш очаквай успех във всички твой начинания.
РАБОТИЛНИЦА - с символа на развитието. Стараеш се да намериш скритите си способности, за да разбереш кой си и къде е мястото в живота ти.
РАБОТНИЦИ - ако се трудят в съня, това е символ на късмет и богатство. Ако си почиват - очакват материални затруднения. Ако работниците стачкуват, очаквай труден избор, внимавай много за да вземеш правилното решение.
РАДАР - ако виши докато спиш, много вероятно е да искаш всичко да предвиждаш а когато това е невъзможно, се чувстваш несигурен и уплашен.
РАДВАШ - радваш ли се насън, очаква те плач наяве.
РАДИАТОР - ако сънуваш топъл радиатор, очаквай помощ и утеха от любимия човек. Ако е студен, очаквай самота и голяма мъка. Ако е много горещ, че не можеш да го докоснеш, вероятно си искал прекалено много и сега си попаднал във взривоопасна ситуация. Ако е изгасен, значи приятелите ти ще те изоставят, заради някакво недоразумение.
РАДИО - ако слушаш радио насън или виждаш радиоапарат, очаквай вест наяве да парична придобивка.
РАДОСТ - ако си радостен насън, ще живееш в хармония с близките и приятелите си.
РАЖДАНЕ - ако сънуваш, ще разрешиш много сложен въпрос или ще се отървеш от голяма грижа. Ако ражда семейна жена, очаква се бакът и да бъде много здрав и дребните недоразумения не трябва да я плашат. Ако младо момиче ражда насън, добре е да помисли за здравето си. Ако маж сънува как някоя жена ражда, ще се разва на добър късмет и щастливи дни. Ако сънуваш как ти самият се раждаш, това е добър знак - вещае край на проблемите и нещастията. Ако видиш насън, че се раждат близнаци, очаквай успех в работата.. Ако сънуваш пеленаче да сучи от майка си, това е предвестник за болест.
РАЗБОЙНИК - ако сънуваш, ще изпуснеш добра възможност да спечелиш много пари.
РАЗВАЛИНИ - в съня са знак за богатство.
РАЗВЛЕКАТЕЛЕН ПАРК - виж разяснение към ПАНАИР.
РАЗВОД - ако сънуваш, очаквай да живееш добре в семейството си и бракът ти ще бъде много стабилен.
РАЗВРАТНИЧИШ - ли в съня си, това е знак, че се хвалиш твърде много с успехите си.
РАЗВЪРЗВАШ - ли нещо насън, ще намериш нещо, което отдавна си загубил.
РАЗДЕЛЯШ - ли се с някого насън, очаквай дребни, но досадни неприятности наяве.          

Няма коментари:

Публикуване на коментар