вторник, 25 юни 2013 г.

Съновник с О / буква о /

О

ОАЗИС - ако търсиш насън, това означава, че те мъчат страхове, безпокойство и се чувстваш несигурен. Ако сънуваш, че си почиваш в оазис, очаквай успех в работата или във финансовите ти дела. Този сън може да бъде и предупреждение, че се нуждаеш от почивка.
ОБВИНЕНИЕ - ако те обвинят насън, когато се събудиш ще се радваш и наслаждаваш на нещо. Ще победиш труден противник. Но ако ти обвиниш някого, ще чуеш лоши новини. Чака те мъка. Подготви се за неприятности от най-различен род.
ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ - ако сънуваш, че те обезглавяват, очакнай да получиш много лоша новина. Болест или дори смъртен случай на близък човек. Ако видиш да обезглавяват друг човек в съня ти, ще имаш успех, ще победиш враговете си.
ОБЕЛИСК - студен обелиск, ако сънуваш каменен обелиск в съня е знак за престоящи тъжни новини. Ако сънуваш, влюбени, които стоят до обелиск, подготви се за неприятности и проблеми с партньора си.
ОБЕСЕН - ако видиш обисин човек насън, наяве очаквай грижи и неприятности.
ОБЕСВАНЕ - ако сънуваш обесване, че си осъден на обесване и видиш как те обесват, това е знак за повишение. Според песийците, ако сънуваш, че си обесен, инквизиран,бит, изгорен, това означава, че ще забогатееш и ще се прославиш.
ОБЕЩАНИЕ - ако обещаваш нещо насън, много трудно ще можеш да го изпълниш наяве, почти невъзможно. Ако някой ти даде обещание, очаквай в скоро време да се опитат да те измамят.
ОБИЖДАШ - ако обиждаш някого насън или теб те обиждат, това е знак за победа над твойте противници.
ОБИКАЛЯНЕ - сънуваш ли, че обикаляш нещо, напразно влагаш толкова усилия и старание в работата си. Няма да те оценят подобаващо.
ОБИЦИ - ако носиш обици насън, ще имаш неприятности с най-близките си хора. Ако изгубиш обица насън, ще се разделиш с любим човек заради прекалената му ревност. Ако видиш обици насън, ще разкрият твоя интимна тайна. Ако пък намериш обици - очаквай щастие и сполука в семейния живот. Ако сънуваш мъж с обици, вероятно си прекалено самолюбив и ще платиш скъпо за това.
ОБЛАЦИ - ако сънуваш, ще получиш неприятна новина. Ако ти се присъни облак, внимавай - живееш в заблуда относно хората около теб. Ако самият ти си в облак или седиш в него, очаквай да получиш добра новина. Ако облаците са бели, пухкави, очаквай да се сбъдне голяма твоя мечта. Ако пък облаците са тъмни, сблъскват се и имат светкавици, ще те накарат да направиш нещо, което не ти е по вкуса. Ако са червени - и си жена, това означава, че си бременна.
ОБЛЕКЛО - виж при разясненията за ДРЕХА.
ОБЛИЦОВКА - ако правиш насън, това е знак, че в реалния живот възгледите ти не са достатъчно ясни и ти постоянно заблуждаваш приателите си, и самия себе си.
ОБЛИЧАШ - ако се обличаш насън, очаквай повишение в работата.
ОБОЙ - ако видиш в съня си, ще получиш обяснение в любов от много сериозен човек.
ОБМЕН - всички видове обмен или замяна предвещават успешното завършване на някаква работа. Ако девойка заменя насън своя избранник с негов близък приятел, вероятно скоро ще осъзнае, че партньорът и не е достоен за любовта й и е време да потърси късмета си с друг.
ОБОЖАНИЕ - ако сънуваш, че си обект на обожание, това е знак, че ще успееш да запазиш истинската любов и привързаността на близките си, независиво от високото положение в обществото, което ще заемете съвсем скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар