четвъртък, 20 юни 2013 г.

Съновник с Л / буква л /

Л

ЛАБИРИНТ - око видиш насън, твоите служебни дела ще се объркат. Ако пък се луташ насън в лабиринт, това е сигнал, че в момента си много объркан и скоро няма да решиш проблемите си. Ако пък намериш изход от лабиринта, всичко ще се оправи.
ЛАБОРАТОРИЯ - ако сънуваш и че си в нея, това означава че си правиш експеримент с чувствата, вярванията и страховете си и тестваш себе си. Този сън може да се тълкува по различни начини, като че преминаваш през период на големи промени.
ЛАВА - в съня ти е предупреждение, че се намираш в опасна ситуация. Ако видиш че лавата тече, това означава че ще попаднеш в опасна ситуация, това е лош знак. Ако пък лавата е застинала, означава че нещата при теб ще се нормализират.
ЛАВАНДУЛА - в твоят сън вещае дребни удоволствия. Сънуването на парфюм от лавандула е предупреждение, че се интересуваш предимно от незначителните неща и пропускаш по-важните.
ЛАВИНА - ако видиш лавина насън, очаквай неприятности. Ако лавината те затрупа - очакват те - болест, мъка, траур в семейството. Ако се спасиш от лавина в съня си, очаквай неочаквана подкрепа. Ще намериш отговор на труден въпрос, по някакна неочаквана случайност.
ЛАВРОВ ВЕНЕЦ - в сънят ти, вещае скоро голям успех.
ЛАГЕР - ако сънуваш, че сънуваш на открито. Очаквай промени в работното ти място. Бъди готов за дълго и уморително пътуване. Видиш ли насън лагер или индиански бивак, това е знак за неприятности - твоите приятели ще се разпръснат на различни места, а твоите перспективи ще бъдат доста мрачни. Ако млада жена сънува, че се намира влагер, скоро да очаква предложение за брак от своя приятел. Ще имат светло бъдеще. Ако лагерът е военен, тя ще се омъжи при първия удобен случай. Когато омъжената жена сънува, че се намира във военен лагер, голяма е вероятността да му изневери и да се забърка в неприятен бракоразводен процес.
ЛАГУНА - ако сънуваш, вероятно ще попаднеш в объркана ситуация, и то заради собствената си глупост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар