петък, 1 март 2013 г.

Съновник с Ж / буква ж /

Ж

  • ЖАБА - ако видиш в съня си, означава, че имаш потенциал да направиш радикална промяна в живота си. Жабата може да олицетворява и благадетел, който ще ти помогне. Вероятно вече правиш важни стъпки към постигането на дадена цел. Ако хващаш жаби в съня си, значи се отнасяш много безотговорно към здравето си и трябва да промениш това, докато е време. Ако чуеш звуци от жаби в съня си, ще бъдеш разочарован от приятелите си. Ако видиш подскачащи жаби, това е знак, че трябва да преодолееш непостоянността и страха си от обвързване и да престанеш да скачаш от едно нещо на друго. Ако жабата е в къщата ти, ще имаш притеснения и неволи. Този сън вещае и обида от човек, на когото си помагал. 
    ЖАЖДА - ако те мъчи насън, ще имаш успех в работата наяве. Ако си жаден насън и се напиеш, най-после работите ти ще тръгнат в по-добра посока. Ако не успееш да утолиш жаждата си, ще имаш финансови проблеми.
    ЖАР,ЖАРАВА - ако сънуваш, очакват те мателиални придобивки.
    ЖАСМИН - в съну е символ на женското начало, на жената, която се грижи за дома, семейството и т.н. За болните този сън вещае изцеление, защото някой ще се погрижи за тях и ще им помогне да оздравеят.
    ЖЕГА - ако насън сънуваш жега, подготви се за провал на плановете ти заради предателство на приятел.
    ЖЕЛАЕШ - желаеш ли нещо насън, ще се сблъскаш с трудности наяве. Заобиколен си от завистливи хора, които ще ти създадат спънки. Ако получиш това, което желаеш, шансът ще бъде на твоя страна, ще се разваш на добри приятели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар